Syversen Elektro er autorisert forhandler for Mitsubishi varmepumper og kan tilby salg, montering og servicer. Ved bruk av Luft-til-luft varmepumpe eller Luft-til-Vann varmepumpe kan man spare inntil 60 % av strømkostnadene som brukes til oppvarming kontra å bruke standard elektrisk oppvarming.

Trenger du en leverandør som yter service og leverer kvalitets produkter? Vi har lang erfaring med installasjon og vedlikehold av varmepumpe.

Hva er en varmepumpe
En luft til luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. En varmepumpe består av en utedel og innedel. Utedelen trekker ut varmeenergi med lav temperatur fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål. Varmepumpesystemer har mer enn nok kapasitet til å varme opp et hus tilstrekkelig, selv ved lave vintertemperaturer. Derfor blir disse oppvarmingssystemene stadig mer populære, og brukes med svært gode resultater i Skandinavia. En varmepumpe har også filtre som renser lufta og gir bedre inneklima og økt komfort. En varmepumpe kan på varme sommerdager også fungere som aircondition.

Trenger en varmepumpe vedlikehold og service?
En varmepumpe krever ikke mye vedlikehold eller service sammenlignet med mange andre oppvarmingsanlegg.

Hvor ofte må jeg ha service på varmepumpen?
Sjekk alltid bruksanvisningen i forhold til anbefalt service eller hør med din forhandler. NOVAP (Norsk varmepumpeforening) anbefaler service hvert 2. år. Montøren sjekker da om anlegget fortsatt gir deg optimal besparelse og om det er slitasje på noen av komponentene. Service og riktig vedlikehold sikrer deg god, stabil og økonomisk drift i mange år.